ضرورت استفاده از قابلیت های بخش غیردولتی برای توسعه خدمات سلامت

به گزارش طب اصیل معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت بر استفاده از ساز وکارهای قانونی و قابلیت های بخش غیردولتی برای توسعه خدمات سلامت، تاکید نمود.
به گزارش طب اصیل به نقل از ایسنا، سید کامل تقوی نژاد معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در ادامه سفر به شیراز، در آیین بهره برداری از مرکز خدمات جامع سلامت حضرت علی ابن ابیطالب (ع) حضور یافت.
وی در حاشیه این آیین با اشاره به جایگاه شیراز در عرصه پزشکی و عرضه خدمت به بیمارانی از سراسر کشور، اظهار داشت: این جایگاه به علت حضور پزشکانی زبردست است که سبب شده مردم و بیماران برای دریافت این خدمات به شیراز رجوع کنند.
تقوی نژاد اضافه کرد: باید تلاش شود تاسیسات مناسب درمانی ایجاد شود و همزمان با آن، تجهیزات و تکنولوژی های روز دنیا هم در آن فراهم آید.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت با اشاره به اینکه بیمارستان هایی از گذشته فعال بوده و با مشارکت نیکوکاران و بخش خصوصی هم خدمات در خلال این سال ها گسترش یافته است، افزود: لازم است همپای این روند توسعه، نسبت به گسترش خدمات درمانی و ایجاد زیرساخت ها، اقدام گردد.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، پیرامون سفر یک روزه خود به شیراز، از در اولویت قرار گرفتن چند پروژه سلامت اطلاع داد و اظهار داشت: در قانون بودجه هم ردیف اعتباری این پروژه ها پیشبینی شده، اما با عنایت به حجم بالای اعتبارات مورد نیاز، لازم است از تمامی ساز وکارهای قانونی و قابلیت های بخش غیردولتی هم بهره برد.
تقوی نژاد اضافه کرد: در این سفر با کمک مسئولان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، راهکارهای مشارکت نیکوکاران سلامت و افرادی که آمادگی سرمایه گذاری در این بخش را دارند، بررسی گردید و در این زمینه مذاکراتی صورت گرفته است که امیدواریم این رایزنی ها به ثمر رسیده و پروژه های مورد نظر در زمان تعریف شده به بهره برداری برسد.
تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز بر توسعه امکان دسترسی به مراکز بیمارستانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز هم دستاورد این سفر یک روزه را بهره برداری از چند خدمت جدید سلامت شامل مرکز خدمات جامع سلامت کفری و حضرت علی ابن ابیطالب(ع) و پایگاه سلامت عرفان، همینطور بازدید از پروژه های سلامت و دیدار با مسئولان استانی، با هدف بررسی راهکارهای توسعه خدمات عنوان نمود.
دکتر علی بهادر با اشاره به بازدید از پروژه در دست اجرای بیمارستان حضرت صدیقه طاهره(س) در منطقه میانرود، آنرا یکی از پروژه های مهم سلامت در شیراز دانست که بهره برداری از آن، خدمت بزرگی به مردم این منطقه خواهد بود. رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز بر توسعه دسترسی به خدمات سلامت در تمامی مناطق تصریح کرد و با اشاره به تمرکز مراکز بیمارستانی در مرکز شهر شیراز، توسعه این مراکز در دیگر مناطق را از اولویت های دانشگاه علوم پزشکی شیراز خواند.
مرکز خدمات جامع سلامت حضرت علی ابن ابیطالب (ع) با حضور سه پزشک، یک دندانپزشک و ۱۹ نفر نیروی انسانی، به ۳۱هزار و ۸۴۰نفر از جمعیت شیراز، عرضه خدمت می کند.
این مرکز با زیربنای هزار و ۶۰۰ مترمربع، دارای خدماتی نظیر پزشک خانواده، دندانپزشکی، مراقب سلامت، بهداشت محیط و حرفه ای، تغذیه، سلامت روان، آزمایشگاه و مبارزه با بیماری هاست.
به گزارش وبدا، دکتر «بهرام پارسایی» و «علی اکبری» نمایندگان مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی، دکتر «علی بهادر» رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، «ساسان تاجگردون» رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی فارس، دکتر «قاسم مقیمی» عضو شورای اسلامی شیراز، دکتر «مهرداد شریفی» معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، دکتر «عبدالرسول همتی» معاون بهداشت دانشگاه و تعدادی از مدیران ارشد دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در این برنامه، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت را همراهی می کردند.