معاون وزارت بهداشت: ۱۹۲۱ پروژه بهداشت و درمان تا آخر دولت به بهره برداری می رسند

به گزارش طب اصیل معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی وزارت بهداشت اظهار داشت: تا انتهای عمر دولت، یک هزار و ۹۲۱ پروژه بهداشت و درمان در نقاط مختلف کشور به بهره برداری خواهند رسید.

به گزارش طب اصیل به نقل از مهر، سید کامل تقوی نژاد عصر امروز در حاشیه بازدید از پروژه های درمانی شهرستان دزفول، در جمع خبرنگاران اظهار نمود: تلاش دولت این است که تمام پروژه های نیمه تمام درمانی را در وقت مقرر به پایان برساند.
وی اضافه کرد: در همین راستا تا آخر دولت، یک هزار و ۹۲۱ پروژه درمانی به بهره برداری خواهند رسید. همینطور در پویش سلامت به مناسبت هفته دولت ۱۶۴ پروژه راه اندازی شد و ضمن اینکه تا فروردین ماه سال آینده، یک هزار و ۴۰۰ پروژه افتتاح می گردد.
معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه فردا چند پروژه درمانی توسط رئیس جمهور و به وسیله ویدئوکنفرانس افتتاح خواهند شد، خاطرنشان کرد: بر این اساس تا سال آینده حدود ۱۱ هزار تخت به ظرفیت تخت های بیمارستانی کشور اضافه خواهد شد.
تقوی نژاد افزود: با تلاش دولت، زیرساخت های واحدهای بهداشتی و درمانی کشور ۳۰ درصد افزایش یافته است. بنابراین اگر در زمینه مدیریت کرونا جزو کشورهای موفق دنیا هستیم، علاوه بر از خود گذشتگی مدافعان سلامت و کادر مجرب، تقویت زیرساخت ها هم از مهم ترین علل این موفقیت بوده است.
وی همینطور اظهار داشت: در پذیرش بیماران کرونایی عدالت برای ما بسیار مهم می باشد. بنابراین در زمینه پذیرش بیماران کرونایی و عرضه خدمات به آنها هیچ تفاوتی از نظر مذهب، جغرافیا و جنسیت وجود ندارد و با افتخار اعلام می نماییم که جزو معدود کشورهایی هستیم که هیچ بیماری برای دریافت خدمات پشت در مراکز درمانی معطل نشده است که این توفیق در اثر گسترش خدمات بوده است.
معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی وزارت بهداشت در ادامه با اشاره به اینکه هم اکنون نسبت تخت به بیمار در دزفول پایین تر از سطح کشوری است، اضافه کرد: اساسا با بهره برداری از پروژه های در دست راه اندازی این میزان به متوسط کشوری خواهد رسید و در ادامه تلاش می شود با تعریف زیرساخت های مناسب، نسبت تخت های بیمارستانی در دزفول به وضع مطلوب و استاندارد کشوری برسد.
تقوی نژاد به کیفیت بالای خدمات رسانی در مراکز درمانی دزفول اشاره نمود و اظهار داشت: همین مساله سبب شده است تا بیماران شهرها و استان های همجوار برای دریافت خدمات به این شهرستان رجوع کنند. ازاین رو با جلساتی که با مسؤلان این شهرستان در سطح ملی برگزار شده است، تقویت زیرساخت های درمانی و بهداشتی شهرستان دزفول در دستور کار است.
معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی وزارت بهداشت با حضور در دزفول از روند راه اندازی بیمارستان ۴۰۰ تخت خوابه یا زهرا (س) بازدید کرد.
وی همینطور از طرح های درمانی در حال تکمیل و آماده افتتاح نظیر بیمارستان زنان و زایمان، اورژانس جدید بیمارستان گنجویان، بخش سوانح و سوختگی و بخش بیماری های خاص بیمارستان گنجویان و همینطور مرکز خیریه بیماران مبتلا به سرطان امام حسن مجتبی (ع) بازدید نمود.

منبع: