آنتی بادی های کرونا بوسیله شیر مادر به نوزادان منتقل می شود
طب اصیل: نتایج یک پژوهش جدید نشان می دهد، زنان بهبودیافته از بیماری کرونا که تازه مادر شده اند، می توانند بوسیله شیر خود آنتی بادی های کووید۱۹ را تا ۱۰ ماه به نوزادانشان منتقل کنند.
به گزارش طب اصیل به نقل از ایرنا، پژوهشگران در این مطالعه نمونه شیر ۷۵ زن را که از ویروس کرونا بهبود یافته بودند، جمع آوری و آنها را از نظر پروتئین های مبارزه کننده با این ویروس غربالگری کردند.
این مطالعه نشان داد که ۸۸ درصد از این نمونه شیرها از آنتی بادی هایی برخوردار بودند که مانع ایجاد عفونت در دستگاه تنفسی می شود. آزمایشات بیشتر نشان داد که بیشتر نمونه شیرهای کووید مثبت، این ویروس را خنثی کرده که این مساله نشان میدهد کودکانی که از شیر مادر تغذیه می کنند از ایمنی نسبی در مقابل کووید-۱۹ برخوردار می باشند.
با این حال هیات علمی بیمارستان مونت سینا در نیویورک اعلام نمود که آزمایشات بیشتری در حال انجام می باشد تا مشخص شود که آیا بعد از واکسیناسیون کرونا نیز این ایمنی بوسیله شیر مادر به نوزاد منتقل می شود یا خیر. این مطالعه در ماه مارس و پیش از زمانی انجام شد که واکسن کرونا به زنان حامله و بانوانی که در سن باروری هستند تزریق شد.
این مطالعه به دنبال مطالعه دیگری در هفته گذشته منتشر گردید که نشان میدهد زنان حاملگی که واکسن کرونا زده اند این ایمنی را به جنین خود در رحم منتقل می کنند. در این مطالعه اخیر پژوهشگران متوجه شدند که مادران یک آنتی بادی کووید به نام « ایمونوگلوبین A » را در طول زمان به طور مداوم تولید می کنند.
محققان در این مطالعه نمونه های شیر گرفته شده از ۲۸ زن را در یک گروه چهار تا ۶ هفته بعد از مبتلاشدن به کووید و در گروه دیگر چهار تا ۱۰ ماه بعد از مبتلاشدن به این بیماری مقایسه کردند. این مطالعه نشان داد که این زنان از سطح قابل توجهی از آنتی بادی های کرونا را در این دوره برخوردار بودند.
ایمونوگلوبین A نوع خاصی از آنتی بادی است که در ترشحات انسان مانند شیر مادر یافت می شود و در درجه اول محافظت هایی بوسیله پوشش های مجاری هوایی و دستگاه گوارش ارائه می دهد. ایمونوگلوبین A با ایمونوگلوبولین G که بیشتر در خون وجود دارد و در اثر عفونت یا واکسیناسیون ایجاد می شود، متفاوت می باشد.
محققان همین طور خاطرنشان کردند که حدودا نیمی از این زنان دارای غلظت بالاتری از آنتی بادی های کووید در شیر خود در طول زمان بودند. این یافته غیرعادی بود برای اینکه مشخص شده است که آنتی بادی های موجود در خون به مرور زمان از بین می روند.
آنها می گویند آنتی بادی های کووید موجود در شیر مادر همین طور می تواند روش جدیدی برای محافظت از بزرگسالان در مقابل این ویروس ارائه دهد.
یافته های این تحقیق در سمپوزیوم جهانی شیردهی در ۲۱ سپتامبر ارائه شد.
به گزارش طب اصیل به نقل از خبرگزاری ایرنا، ویروس کرونا موسوم به «کووید-۱۹» اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ (۲۴ آذر ۱۳۹۸) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد و سازمان جهانی بهداشت ۲۱ اسفند ۹۸ همه گیری جهانی این ویروس را اعلام نمود.
جهش ویروس کرونا در انگلیس، بزریل، هند و آفریقا که سبب افزایش سرایت، بیماری زایی و مرگ و میر آن شده، نگرانی های جدیدی را در جهان ایجاد کرده است.