درآمدهای کلان سقط زیرزمینی

به گزارش طب اصیل، رییس انجمن متخصصین زنان اظهار داشت: افراد مشخص و معینی در پشت سقط زیر زمینی حضور دارند که از پول های سیاه استفاده می نمایند.
به گزارش طب اصیل به نقل از مهر، سودابه کاظمی رییس انجمن متخصصین زنان ضمن لطمه شناسی مسئله سقط جنین در کشور اظهار داشت: سقط اساساً پدیده ای ناپسند و در بیشتر مذاهب رد شده است. بسیاری کشورهای بی دین هم سقط جنین را غیرقانونی کرده اند و سوگندنامه بقراط نیز به این مهم اشاره دارد و می گوید پزشکان وسیله سقط را در اختیار زنان قرار ندهند. وی افزود: بدون مجوز بودن سقط جهان شمول است و در ایران نیز همیشه غیرقانونی بوده است و منظور اصلی ما هم زنانی هستند که جنین سالم دارند؛ ولی خانواده به دلایلی درخواست سقط می دهند. کاظمی با اشاره به اینکه هر کار غیرقانونی بستری را برای جابه جایی پول های کلان پیدا می کند، افزود: دولت اقدامات بسیاری صورت داده و قانون جوانی جمعیت بندهای محکمی برای مقابله با سقط دارد. قبل تر چنین قوانینی وجود نداشت. کاظمی اضافه کرد: قانون در اجرا به نقاط مبهمی برخورد می کند؛ اما افراد مشخص و معینی در پشت سقط زیر زمینی حضور دارند که از پول های سیاه استفاده می نمایند.
وقتی سقط درآمد یک ماه را وارد جیب برخی افراد می کند، خاطیان بسیاری را وارد این فضا خواهدنمود. همین طور برخی صفحات اینستاگرامی داروی سقط را تبلیغ می کنند و متأسفانه دراسرع وقت هم در اختیار نیازمندان، قرار می گیرد. رییس انجمن متخصصین زنان با اشاره به وجود سقط جنسیتی در جامعه اظهار داشت: این نوع سقط قبل تر زیاد بود؛ ولی با افزایش فرهنگ جامعه موضوع جنسیت کم رنگ تر شده که هنوز در بعضی قوم ها وجود دارد. افراد شیاد بسیاری مادران را به سوی سقط سوق می دهند، افزود: این مجاری باید قطع و لطمه شناسی شود. وقتی سقط را عملی مجرمانه برای خانواده درنظر بگیریم، موجب می شود چنین مادرانی از چشم مددکاران پنهان بمانند؛ پس بهتر است امکان مشاوره برای این مادران باز شود و کادر پزشکی در این زمینه کمک کننده خواهد بود. وی مسئله اقتصادی و جامعه شناسی را از دیگر دلیلهای سقط جنین مطرح کرد و اضافه کرد: وقتی این کار زیر زمینی صورت می گیرد و آمارها شفاف نیست، با مشکل روبه رو می شویم. باتوجه به آمار موجود ۴۰ درصد موارد سقط به سبب عدم خواست فرزند از طرف خانواده است و عوامل اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی درصدهای دیگر را در بر می گیرد. وی همین طور درباره ی همپوشانی سقط با غربالگری اظهار داشت: دراین خصوص بزرگ نمایی شده است؛ چون سقط در بستر غربالگری بسیار اندک است. ضمن اینکه فیلترهای بسیاری برای این کار گذاشته شده و به واقع برای جنین هایی که امکان حیات ندارند، مسئله سقط مطرح گردیده است. کاظمی در آخر مصاحبه با رادیو گفت و گو اشاره کرد: درگذشته خانواده ها فرزندان معلول را دارای ارزش می دانستند؛ ولی امروز چنین رویه ای وجود ندارد، اظهار داشت: خانواده معتقد می باشد امکانات لازم برای فرزندان معلول آماده نمی گردد. خانواده هایی که یک فرزند معلول دارند، اصلاً برای آوردن فرزند دیگر مجاب نمی شوند.

منبع: