چای سبز محافظ طبیعی کبد و قلب

به گزارش طب اصیل، یک فوق تخصص کبد، از چای سبز بعنوان محافظ طبیعی کبد و قلب نام برد.
سیدموید علویان، در گفتگو با گزارشگر مهر اظهار داشت: چای سبز، یکی از پرمصرف ترین نوشیدنی های دنیا، از برگ های گیاه کاملیا سیننسیس تهیه می شود و به سبب عدم اکسیداسیون، سرشار از آنتی اکسیدان های فعال باقی می ماند. وی ادامه داد: مطالعات نشان داده اند که مصرف روزانه چای سبز، بخصوص برای افراد چاق یا کم تحرک، می تواند از تجمع چربی در اطراف کبد پیشگیری کند. البته اثرگذاری آن زمانی کامل تر است که با رژیم غذایی غنی از سبزیجات و میوه ها همراه باشد. علویان در ادامه به خواص کلیدی چای سبز، اشاره نمود و اظهار داشت: افزایش متابولیسم و کمک به کاهش وزن، یکی از خواص چای سبز است که با ترکیب کافئین و کاتچین ها سبب تسریع چربی سوزی می شود. وی ادامه داد: باتوجه به پلی فنول های موجود در چای سبز با خنثی سازی رادیکال های آزاد از سلول ها محافظت می کنند و سبب جلوگیری از سرطان می شود. استاد پیشکسوت دانشگاه افزود: مصرف چای سبز سبب کاهش LDL و ممانعت از تجمع چربی در رگ ها می شود که مهم ترین عامل محافظتی قلب و عروق است. علویان اضافه کرد: ترکیب کافئین و ال-تیانین به افزایش تمرکز، آرامش ذهنی و کاهش فشار کمک می نماید. وی با عنوان این مطلب که نوشیدن روزانه ۲ تا ۳ فنجان چای سبز، بخصوص بین وعده های غذایی، می تواند اثرات مثبتی بر سلامت عمومی بدن داشته باشد، اظهار داشت: اما زیاده روی در مصرف آن ممکنست سبب بی خوابی یا مشکلات گوارشی شود.

منبع:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *