محققان می گویند؛ تأثیر پتاسیم، منیزیم و کلسیم در کاهش فشارخون بالا

به گزارش طب اصیل در سنین بالاتر، رگ های خونی به صورت طبیعی خاصیت ارتجاعی خویش را از دست می دهند، ازاین رو دیگر به خوبی حالت کشسانی ندارند و عروق سفت شده می توانند منجر به فشار خون شوند.

به گزارش طب اصیل به نقل از دیلی اکسپرس، به قول محققان، هیچ کاری نمی توان برای پیشگیری از پیری بدن انجام داد، اما خیلی از تغییرات سبک زندگی شامل تغییر رژیم غذایی برای کمک به کنترل فشار خون در بدن می توانند مؤثر باشند.
محققان سه ماده مغذی مفید در کاهش میزان فشار خون را معرفی می کنند: پتاسیم، منیزیم و کلسیم.
میوه ها و سبزیجات سرشار از پتاسیم و منیزیم هستند، ازاین رو به همه افراد سفارش می شود روزانه حداقل پنج قسمت میوه بخورند.
در مورد کلسیم، غذاهای لبنی غنی از این ماده مغذی هستند، اما کارشناسان تغذیه اخطار می دهند که بعضی از آنها می توانند دارای چربی اشباع شده زیادی باشند. از اینرو محصولات لبنی کم چرب بهترین گزینه هستند.
به افرادی که می خواهند فشار خون خویش را پایین بیاورند، سفارش می شود روزانه دو تا سه وعده لبنیات مصرف کنند.
توجه داشته باشید که مکمل های غذایی مانند کلسیم، منیزیم و پتاسیم برای کاهش فشار خون سفارش نمی شوند. چونکه این مواد مغذی در مقادیر بسیار زیاد امکان دارد مضر باشند.
به گفته محققان، یکی از مفیدترین اصلاحات رژیم غذایی که می تواند برای کاهش فشار خون صورت گیرد، کاهش نمک مصرفی است.

منبع: