توصیه های یک متخصص تغذیه؛ در ایام آلودگی هوا چای سبز و شیر بنوشید
به گزارش طب اصیل، یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی، از شهروندان خواست نوع تغذیه خویش را با عنایت به عارضه های آلودگی هوا انتخاب کنند.
به گزارش طب اصیل به نقل از مهر، منصور رضایی اظهار داشت: مصرف ماهی های سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ و پروتئین، روی، منیزیم، سلنیوم، آهن و ید، در کاهش تنگی نفس و اثرات زیان بار ترکیبات التهاب آور مفید می باشد. این متخصص تغذیه و رژیم درمانی اضافه کرد: سرخ کردن ماهی با شعله ملایم باشد و ترجیحاً ماهی به صورت بخارپز، آب پز و یا تنوری طبخ شود. افزودن انواع چاشنی ها (آب لیمو و آب نارنج) به ماهی بخارپز، تنوری و یا آب پز باعث بهبود طعم و مزه آن می شود. به نقل از ایشان، چای سبز با داشتن مقدار قابل توجه آنتی اکسیدان تاثیر زیادی بر سیستم ایمنی دارد و سبب تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل بیماری های مختلف بخصوص بیماری های فصلی و آلودگی هوا می شود. رضایی اضافه کرد: نوشیدن چای سبز سبب آرامش و رفع التهاب و حساسیت دستگاه تنفس می شود ولی باید توجه داشت که مصرف بیش از اندازه آن می تواند مضر باشد. وی اظهار داشت: مصرف روزانه حداقل دو لیوان شیر و مواد لبنی کم چرب، می تواند سبب کاهش عوارض ناشی از آلودگی هوا بر بدن و دستگاه گوارش شود.
منبع: طب اصیل