۲۲۴ نفر بر اثر کرونا جان باختند

به گزارش طب اصیل در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۲۴ بیمار کووید ۱۹ جان خویش را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۶ هزار و ۳۹۰ نفر رسید، همینطور ۷ هزار و ۳۹ بیمار جدید در کشور شناسایی شد.
به گزارش طب اصیل به نقل از خبرگزاری ایرنا از وبدا، مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام نمود: تا کنون ۶۲ میلیون و ۶۹۲ هزار و ۷۶۶ نفر دُز اول، ۵۵ میلیون و ۳۹۰ هزار و ۳۶۱ نفر دُز دوم و ۲۲ میلیون و ۹۲۲ هزار و ۸۷۳ نفر، دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۴۱ میلیون و ۶ هزار دُز رسید.
در شبانه روز گذشته ۱۶۸ هزار و ۵۳۷ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
از روز گذشته تا امروز ۷ اسفندماه ۱۴۰۰ و بر مبنای معیارهای قطعی تشخیصی، ۷ هزار و ۳۹ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۶۲۱ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۳۰ هزار و ۹۴۳ نفر رسید.
تا کنون ۶ میلیون ۶۱۶ هزار و ۶۳۳ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
سه هزار و ۹۶۶ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۴۷ میلیون و ۸۷ هزار و ۷۴۳ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
در حال حاضر ۱۸۴ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۸۷ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۷۶ شهرستان در وضعیت زرد و ۱ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
ویروس کرونا از اوایل اسفند ۹۸ در کشور شیوع یافت و الان در خیز ششم کرونا قرار داریم.
خیز پنجم کرونا از آغاز تیر ماه در کشور شروع شد و وزارت بهداشت هشتم مهر ماه از عبور این خیز از کشور خبر داد، رکورد تلفات روزانه کرونا در این زمان چندین بار شکسته شد و روز دوم شهریور ماه با ۷۰۹ مورد مرگ روزانه به بالاترین شمار تلفات از آغاز انتشار کرونا در کشور رسید.
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز یکشنبه ۲۸ آذر ماه مشاهده سویه امیکرون کرونا در ایران را تایید نمود.
بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز پنجشنبه ۳۰ دیماه اظهار داشت: در نمونه برداری های انجام شده تابحال بیشتر از دو هزار مورد مثبت مبتلا شدن به ویروس امیکرون در کشور شناسایی شده است.
محققان آفریقای جنوبی گونه ای جدید از ویروس کرونا را شناسایی نمودند که با عنوان B.۱.۱.۵۲۹ شناخته می شود و دارای جهش های چندگانه است.
سازمان بهداشت جهانی، این گونه جدید را بعنوان یک گونه نگران کننده معرفی و بر مبنای ترتیب الفبای یونانی، آنرا «امیکرون» نام گذاری کرده است.
کرونا تا کنون چهار جهش ژنتیکی خطرناک شامل آلفا، بتا، گاما و دلتا داشته و امیکرون جدید ترین نسخه جهش یافته این ویروس می باشد.
به گفته حمید رضا جماعتی دبیر علمی کمیته مقابله با کرونا، آمار ایران و جهان نشان داده است ابتلای کودکان به کرونا در پیک امیکرون حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد نسبت به دلتا بیشتر است. الان در ایران حدود ۲۰ درصد مبتلایان به کرونا در پیک ششم کودکان هستند. در بعضی کشورها مثل آمریکا تا حدود ۳۵ درصد مبتلایان به کرونا در سویه جدید کودکان هستند و این سویه کرونا بر خلاف سویه های قبلی علاوه بر افراد بزرگسال در نوجوانان و اطفال هم سرایت بالایی دارد. البته علاوه بر واکسیناسیون کمتر کودکان، خاصیت خود سویه امیکرون به این شکل است که ترشح آنزیمی در بزرگسالان مانع ورود آن به سلولهای دستگاه تنفسی می شود و این آنزیم بلوکه کننده در کودکان وجود ندارد.
اکنون با اوج گرفتن پیک ششم در آخرین ماه از دومین سال پاندمی کرونا در ایران و همزمان با افزایش ترددها و مسافرت های آخر سال و نوروز، جامعه بار دیگر با خیز بلند کرونا روبرو شده است.