پیگیری وزارت بهداشت برای گرفتن مجوز استخدام ۱۰۰ هزار نیرو

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام نمود: پیگیر گرفتن مجوز استخدام ۱۰۰ هزار نیروی جدید هستیم.
به گزارش طب اصیل به نقل از ایسنا، دکتر بهروز رحیمی با بیان این خبر در کرمانشاه اظهار داشت: یکی از اقدامات اساسی درحال انجام در وزارت بهداشت، تعیین تکلیف و ساماندهی نیروهای انسانی به سبب اهمیت منابع انسانی در این وزارت است و پیگیری گرفتن مجوز جذب صد هزار نفر نیرو در دستور کار وزارت بهداشت قرار دارد که رشته های بهداشتی و درمانی به ویژه رشته پرستاری، در اولویت این مساله هستند.

وی ضمن اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری و ریاست محترم جمهور درباب ثبات و امنیت شغلی کارکنان نظام سلامت، ابراز امیدواری کرد در سال ۱۴۰۱ نیروهایی که در دوران همه گیری ویروس منحوس کرونا بار زیادی را تحمل کرده و ایثارگرانه زحمات فراوانی را متقبل شده اند ازجمله نیروهای ۸۹ روزه، نیروهای شرکتی، نیروهای طرحی و سایرین تبدیل وضعیت شده و به امنیت شغلی برسند.

تبدیل وضعیت ایثارگری ۶۷ هزار نیرو

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت اضافه کرد: سال قبل از محل تبدیل وضعیت ایثارگری در مجموعه وزارت بهداشت ۶۷ هزار نفر تبدیل وضعیت شدند و همین طور از محل مجوزهای استخدامی ستاد ملی کرونا ۳۴ هزار نفر به استخدام مجموعه وزارت بهداشت درآمدند.

دکتر رحیمی بیان کرد: کمبود نیروی انسانی به خاطر حجم عظیم اقدامات کرونائی کماکان به شدت احساس می شود و همچنان به دنبال جذب نیرو هستیم.

وی با اعلان اینکه استان کرمانشاه از لحاظ بهداشتی و درمانی یکی از قطب های بزرگ کشور است، اظهار داشت: به سبب وضعیت خاص استان کرمانشاه و حجم عظیمی که از بار بهداشت و درمان کشور در این منطقه وجود دارد، پروژه های این استان از اولویت های وزارت بهداشت هستند.

پنج هزار پروژه نیمه تمام داریم

معاون توسعه مدیریت و منابع ضمن بازدید از مراکز درمانی و پروژه های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه عنوان کرد: در مجموعه وزارت بهداشت بیش از ۵ هزار پروژه بهداشتی و درمانی نیمه کاره وجود دارد که هدف اصلی ما اتمام این پروژه ها با اولویت پروژه های بهداشتی است.

وی درباب اهداف سفرش به کرمانشاه گفت: محور اصلی این سفر بازدید از پروژه های عمرانی حوزه بهداشت و درمان این استان بود که راه اندازی مرکز جامع سرطان کرمانشاه یکی از اقدامات چشم گیر در زمینه درمان بیماران سرطانی است که پیشرفت ۷۵ درصدی داشته و امیدواریم به زودی به بهره برداری برسد.

طبق گزارش سایت وبدا، معاون وزیر بهداشت با اشاره به تامین اعتبار پروژه اورژانس بیمارستان طالقانی استان کرمانشاه در جریان بازدید از این بیمارستان ابراز امیدواری کرد: پروژه های بهداشتی و درمانی با اولویت مناطق مرزی و محروم مانند استان کرمانشاه در سال ۱۴۰۱ با سرعت بیشتری به بهره برداری برسند.