بهفر تشریح کرد؛ معرفی ۵۱۰۰ تولیدی مواد غذایی به مراجع قضایی
طب اصیل: سرپرست اداره کل امور فرآورده های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، از نظارت سختگیرانه بر واحدهای تولیدی غذایی و آشامیدنی بمنظور اطمینان از رعایت کامل ضوابط و دستورالعمل ها سخن گفت.
به گزارش طب اصیل به نقل از مهر، عبدالعظیم بهفر، با اشاره به اقدامات قانونی سازمان غذا و دارو در عرصه نظارت بر محصولات غذایی، اظهار داشت: نظارت ها بر واحدهای تولیدی غذایی و آشامیدنی و محموله های وارداتی شامل ماده اولیه و فرآورده نهایی با دقت دنبال می شود. وی ادامه داد: طی سال قبل به ۴۸۸۴ مورد شکایت در عرصه فرآورده های غذایی رسیدگی شده بود و از مجموع نظارت های انجام شده در این زمینه حدود ۵۱۰۰ مورد از واحدهای متخلف به مراجع قضائی معرفی گشتند. بهفر اشاره کرد: برمبنای نظارت های سازمان غذا و دارو ۲۶۶ واحد تولیدی بدون مجوز در سال قبل شناسایی و بیش از ۱۷۰ هزار قلم کالای قاچاق کشف شد. وی با اشاره به شناسایی ۱۴۸ هزار قلم محصول بدون مجوز و تقلبی نیز اظهار داشت: حدود ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار کیلوگرم محموله های غذایی و آشامیدنی که نامنطبق با ضوابط بودند، طی سال قبل امحا شده است.
منبع: طب اصیل