راز قدرت فرا انسانی قوی ترین مرد جهان

طب اصیل: دانشمندان موفق به رمزگشایی از قدرت فوق العاده «ادی هال»، قوی ترین مرد جهان شدند و می گویند به عنوان مثال برخی ماهیچه های وی بین ۱۲۰ تا ۲۰۲ درصد بزرگتر از سایر انسان ها است.
به گزارش طب اصیل به نقل از خبر آنلاین، ادی هال(Eddie Hall) به عنوان یکی از قوی ترین مردان جهان شناخته می شود، اما چه چیزی او را این چنین نیرومند کرده است؟
دانشمندان دانشگاه لافبورو تصمیم گرفتند تا راز قدرت باورنکردنی ادی هال را کشف کنند. ادی که یک مکانیک ماشین های سنگین از استافوردشایر انگلیس است، در سال ۲۰۱۷ به عنوان قوی ترین مرد جهان شناخته شد.
طبق گزارش ایسنا، محققان با مطالعه روی ادی توانستند عواملی را که در قدرت فوق العاده او نقش دارند، شناسایی کنند. آنها می گویند این دانش را می توان برای مساعدت با افراد بمنظور بهبود عملکرد عضلانی آنها به کار برد.
پژوهشگران می گویند درک علمی از قدرت عضلانی به سبب نقش آن در عملکرد ورزشی، پیش گیری از لطمه و پیری سالم، مهم می باشد. با این وجود، دانش ما در مورد قدرت فوق العاده انسان محدود است.
قوی ترین مرد جهان و ماهیچه های بزرگش
پژوهشگران بوسیله مجموعه ای از آزمایش ها و اسکن ها، ساختار عضلانی و تاندون های ادی را با جمعیت های مختلف از ورزشکاران آموزش دیده و آموزش ندیده مقایسه کردند و یافته ها اعجاب انگیز بودند.
به عنوان مثال مشخص شد که توده عضلانی پایین تنه ادی حدودا دو برابر (۹۶ درصد) بیش از مردان آموزش ندیده است یا ماهیچه های ساق پای ادی و سه ماهیچه او موسوم به ماهیچه های طنابی ۱۲۰ تا ۲۰۲ درصد بزرگتر بودند.
ماهیچه های طنابی نقش مهمی در تثبیت لگن و ران دارند. طبق گزارش ها، این عضلات به ادی هال کمک کردند تا رکورد جهانی بلند کردن وزنه ۵۰۰ کیلوگرمی را به دست آورد که معادل بلند کردن یک شتر است.
علاوه بر این، عضلات چهارسر ران ادی دو برابر اندازه عضلات ورزشکاران غیر آموزش دیده بود.

پروفسور جاناتان فولاند می گوید: در صورتیکه ماهیچه های طنابی ادی به خوبی توسعه یافته بودند، ما شگفت زده شدیم که بزرگترین رشد عضلانی مربوط به ماهیچه های بلند و نازک «طنابی مردانه» است که لگن و ران را تثبیت می کنند. این نشان میدهد که این ماهیچه های تثبیت کننده ممکنست برای بلند کردن و حمل اجسام از آن چه قبلاً فکر می کردیم، مهم تر باشند.
ماهیچه های کمتر مورد استفاده
پژوهشگران همین طور دریافتند که ماهیچه های ادی که برای حرکات مشکل تر مانند خم کردن لگن استفاده می شود، چندان بزرگ نیستند و تفاوت بین ۲۳ تا ۶۵ درصد بزرگتر را نسبت به ورزشکاران آموزش ندیده نشان داد.
علاوه بر این، رباط کشککی او (تاندونی که چهارسر ران را به استخوان ساق پا متصل می کند) تنها ۳۰ درصد بزرگتر بود. این نشان میدهد که عضلات نسبت به رباط ها یا همان تاندون ها با تمرین سازگارتر هستند.
این یافته ها نشان میدهد که همه می توانند قدرت و عملکرد عضلانی خودرا بوسیله تمرینات هدفمند بهبود بخشند.
بطور کلی، نتایج نشان میدهد که سیستم عضلانی بدن انسان چقدر سازگار است، چونکه ما شاهد بیشترین رشد عضلانی در ماهیچه هایی هستیم که ادی از آنها بیشتر کار می کشد و تمرین می کند. این نشان میدهد که همه ما می توانیم سیستم عضلانی خودرا برای بهبود عملکرد خود تغییر و توسعه دهیم.
۵۸۵۸

منبع: