نوار تست قند خون دیابتی ها، بیمه نیست

به گزارش طب اصیل رئیس هیات مدیره انجمن دیابت ایران با اشاره به اقدامات این انجمن در هفته دیابت، به نقش آموزش و آگاهی رسانی در این بیماری تصریح کرد و اظهار داشت: همچنان بیمه ها به دلیل کمبود بودجه وجهی در قبال نوار قندخون این بیماران پرداخت نمی نماید.
دکتر اسدالله رجب در گفتگو با ایسنا، با اشاره به اینکه چهاردهم نوامبر، سالگرد تولد “فردریک بانتینگ” کاشف انسولین، تحت عنوان روز جهانی دیابت شناخته می شود، اظهار داشت: البته در کشور ما بنابر نظر وزارت بهداشت از ۱۸ تا ۲۴ آبان ماه، هفته ای تحت عنوان هفته دیابت با شعار دیابت و خانواده در نظر گرفته شده است. بر همین مبنا انجمن دیابت ایران فعالیت های زیادی در پارک ها، مدارس و اماکن عمومی جهت شناساندن بیماری انجام داده است. همینطور طی یک گردهمایی بزرگ در ۲۰ آبان ماه با حضور بیشتر از ۲هزار نفر سمینار روز جهانی دیابت را در بیمارستان امام خمینی برگزار کردیم.
وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در این سمینار، اظهار نمود: این سمینار با حضور متخصصین، مسئولین و سیاست گذاران حوزه سلامت کشور با هدف شناسایی بیماری به عموم مردم کشور برگزار گردید. باید به دیابت بعنوان بیماری نگاه کرد که روند رو به رشدی داشته و هزینه های زیادی به خانوار و نظام سلامت کشور وارد می نماید. این مورد به ما کمک می نماید بتوانیم تا حدود ۸۳ درصد از بروز دیابت نوع دو بعنوان شایع ترین نوع دیابت جلوگیری نماییم.
وی با تاکید بر نقش پیشگیری و اهمیت آن، از مسئولین خواست بیشتر هزینه ها را برای بخش پیشگیری در نظر بگیرند و اظهار داشت: در همین زمینه علاوه بر وزارت بهداشت در هفته دیابت، وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون ورزش های همگانی کمک هایی کردند تا بتوانیم ترویج کننده شیوه صحیح زندگی همراه با ورزش و تحرک باشیم.
رجب به مشکلات بیمه ای بیماران دیابتی اشاره نمود و اضافه کرد: در هفته گذشته جلسه ای با مسئولین بیمه سلامت و بیمه تامین اجتماعی داشتیم. در این نشست هر دو طرف مشکلات موجود را بیان نمودند و به این نتیجه رسیدیم بهترین چاره برای برون رفت از مشکلات کنونی و کاهش هزینه ها، ترویج آموزش و آگاهی رسانی به مردم است. البته همچنان هم بیمه به دلیل کمبود بودجه وجهی در قبال نوار قندخون پرداخت نمی کند.
وی با اشاره به تحریم های موجود در جهت تامین تجهیزات، اظهار داشت: تمام تلاش ما این است تا بدون ایجاد تشویش و استرس به مردم، از امکانات داخلی استفاده نماییم. ترویج نا امیدی به مردم نه تنها کمکی نخواهد کرد بلکه مشکلات بیماران را بیشتر خواهد نمود.